Loppisrunda 12 och 13 sept. 2020

Välkommen på Loppisrunda i trakterna av södra Arboga

Här samlas nu tredje år i rad över 60 säljare på olika platser som lockar till en unik loppis-upplevelse längs småvägarna.
Varmt välkomna på vår Loppisrunda i trakterna av södra Arboga den 12 och 13 september mellan kl. 10-15. Vi öppnar våra trädgårdar och uppfarter för dig att göra många loppisfynd av olika slag. Vid några platser kan du stanna lite extra och ta en fika eller äta. De flesta försäljare har swish. Om du betalar med kontanter, tänk på att ta med dig små valörer.

Är du säljare? Klicka här för att komma till all säljarinformation.

Vägbeskrivning:
Från Katrineholm och Eskilstuna: Efter Alberga, åk mot Västermo/Herrfallet.
Från Arboga: Åk mot Säterbo kyrka eller Västermo/Herrfallet.
Håll utkik på röda band och pilar till de olika säljställena. Kartor och adresser till säljare finns på alla säljställen.

Ladda ned årets karta och säljarlista! Klicka på den här snygga länken:
Loppisrunda 2020
Du behöver ett program som kan visa pdf, t.ex. Adobe Reader. Filen är 15,4 MB stor.

I år är visst allt lite extra speciellt, pga. covid-19. Många säljare säljer utomhus, utspridda, och några i lador. Ta hänsyn till säljarna och till andra besökare - håll avstånd! Är det många vid ett bord, vänta på din tur. Njut av naturen, vi har inte bråttom 😉

Vi försöker se till att alla våra säljare har handsprit på plats och rekommenderar att du som besökare tar med en liten tub/flaska hemifrån när du besöker våra trakter. Kom ihåg Folkhälsomyndighetens råd - det är allas ansvar att hindra spridningen av sjukdomen covid-19.

Här kommer några viktiga saker som alla kan göra:
  1. Stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld.
  2. Tvätta händerna ofta i minst 20 sekunder. Obs: Hos våra säljare finns ingen möjlighet att tvätta händer - men handsprit kommer att finnas på plats. Använd den eller ta med en egen liten tub/flaska.
  3. Håll avstånd till andra, både inomhus och utomhus.

Ta gärna en titt på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.