Loppisrunda 11 och 12 sept. 2021

Välkommen på Loppisrunda i trakterna av södra Arboga

Här samlas nu fjärde år i rad över 70 säljare på olika platser som lockar till en unik loppis-upplevelse längs småvägarna.
Varmt välkomna på vår Loppisrunda i trakterna av södra Arboga! Vi öppnar våra trädgårdar och uppfarter för dig att göra många loppisfynd av olika slag. Vid några platser kan du stanna lite extra och ta en fika eller äta.

11 september, kl. 10.00-16.00
12 september, kl. 12.00-16.00

De flesta försäljare har swish. Om du betalar med kontanter, tänk på att ta med dig små valörer. I år vill vi tipsa lite extra om säljareplats 36, där det visas motorsågskonst. Ta en titt i kartan!

Är du säljare? Klicka här för att komma till all säljarinformation.

Vägbeskrivning:
Från Katrineholm och Eskilstuna: Efter Alberga, åk mot Västermo/Herrfallet.
Från Arboga: Åk mot Säterbo kyrka eller Västermo/Herrfallet.
Håll utkik på röda band och pilar till de olika säljställena. Kartor och adresser till säljare finns på alla säljställen.

Karta:
Ladda ned årets karta och säljarlista! Klicka på den här snygga länken:
Loppisrunda 2021

Du behöver ett program som kan visa pdf, t.ex. Adobe Reader.

I år är, som i fjol, visst allt lite extra speciellt, pga. covid-19. Många säljare säljer utomhus, utspridda, och några i lador. Ta hänsyn till säljarna och till andra besökare - håll avstånd! Är det många vid ett bord, vänta på din tur. Njut av naturen, vi har inte bråttom 😉

Vi försöker se till att alla våra säljare har handsprit på plats och rekommenderar att du som besökare tar med en liten tub/flaska hemifrån när du besöker våra trakter. Kom ihåg Folkhälsomyndighetens råd - det är allas ansvar att hindra spridningen av sjukdomen covid-19.

Ta gärna en titt på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.